Ano, náš sušený hmyz je vhodný k přímé konzumaci bez dalších úprav. Stejně tak lze hmyz využít při tepelné přípravě jídla. Přehled alergenů každého výrobku naleznete v jeho popisu. Využití těchto výrobků je velmi široké. Celý hmyz je vhodný na svačinku či večerní zobání, naopak hmyzí prášek se hodí jako přísada při pečení/vaření nebo do smoothie či kaší. Trvanlivost je u každého výrobků jiná. Zpravidla ale lze říci, že hmyz celý a hmyzí prášek mají minimální trvanlivost okolo tři čtvrtě roku. Hmyz při snížení teploty upadá do hibernace. Před zpracováním se jejich těla zchladí, což je přirozeně uvede do tohoto stavu, který je vrozenou fází spánku a poté se usmrtí. Po vytvoření objednávky vyčkáváme na přijetí její platby. Po přijetí zásilku zpracováváme a odesíláme dle zvoleného typu dopravy.