PŘIHLAŠTE SE NA SVŮJ ÚČET, ABYSTE MOHLI MÍT PŘÍSTUP K RŮZNÝM FUNKCÍM

ZAPOMNĚLI JSTE HESLO?

ZAPOMNĚLI JSTE SVÉ ÚDAJE?

AH, POČKAT, VZPOMNĚL JSEM SI!
weare@crickeaters.cz
  • PŘIHLÁSIT SE

CRICKEATERS | JEDLÝ HMYZ

  • BENEFITY
  • ZAJÍMAVOSTI
  • PARTNERSTVÍ
  • FAQ
  • BLOG
  • KONTAKT
  • E-SHOP
Úterý, 12 prosince 2017 / Publikováno v: ČLÁNKY

HMYZÍ VEČERY
ANEB OCHUTNÁVKY JEDLÉHO HMYZU

I vy můžete ochutnat hmyz upravený Milanem Václavíkem aneb ochutnávka hmyzu

Bojíte se jedlého hmyzu? Zašli byste ho ochutnat na hmyzí večer?

Klub cestovatelů pravidelně pořádá hmyzí večery s šéfkuchařem Milanem Václavíkem a prezentují přípravu hmyzích specialit. A jaké jsou názory strávníků? Ty shlédněte ve videu. Zde můžete ochutnat i vy!

KATEGORIE

  • ČLÁNKY
  • NOVINKY
  • RECEPTY

ČTETE I OSTATNÍ ČLÁNKY

  • Test Post

  • Test Post

  • Test Post

  • Test Post

  • Test Post

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

Jíst hmyz se budeme muset naučit.

Crickeaters součástí videoreportáže.

Je libo červy na česneku nebo sarančata se špenátem?

Hmyz v gastronomii: udržitelná alternativa masa, nebo pomíjivý trend?

Burger z hmyzu. Holandský řetězec spouští revoluci

Entomofágie, co to je?

Hmyz jako jídlo? Evropané si musí začít zvykat

PTEJTE SE

weare@crickeaters.cz

NÁŠ E-MAIL NIKDY NESPÍ.
KAŽDÁ VAŠE ZPRÁVA NÁS POTĚŠÍ.

weare@crickeaters.cz

  • E-SHOP
  • O NÁS
  • LEGISLATIVA

© Copyright 2017-2021 Crickeaters. Všechna práva vyhrazena.

MÁTE DOTAZ?

KONTAKTUJTE NÁS

NÁŠ E-MAIL NIKDY NESPÍ. KAŽDÁ VAŠE ZPRÁVA NÁS POTĚŠÍ.

weare@crickeaters.cz

   © Copyright 2017-2021 Crickeaters. Všechna práva vyhrazena.

  • E-SHOP
  • O NÁS
  • LEGISLATIVA

Prosíme Vás o pár základních informací. Brzy se Vám ozveme.

Těšíme se na spolupráci

Pro veškeré ceny, dodací lhůty a další nás prosím kontaktujte na emailu manybugs@crickeaters.cz nebo pomocí formuláře níže.

Jedná se o nezávaznou objednávku.

Nevíte si s něčím rady? Kontaktujte nás prosím na emailu weare@crickeaters.cz nebo pomocí formuláře níže.

NAHORU