PŘIHLAŠTE SE NA SVŮJ ÚČET, ABYSTE MOHLI MÍT PŘÍSTUP K RŮZNÝM FUNKCÍM

ZAPOMNĚLI JSTE HESLO?

ZAPOMNĚLI JSTE SVÉ ÚDAJE?

AH, POČKAT, VZPOMNĚL JSEM SI!
weare@crickeaters.cz
  • PŘIHLÁSIT SE

CRICKEATERS | JEDLÝ HMYZ

  • BENEFITY
  • ZAJÍMAVOSTI
  • PARTNERSTVÍ
  • FAQ
  • BLOG
  • KONTAKT
  • E-SHOP
Úterý, 04 května 2021 / Publikováno v: RECEPTY

BUFFALO RAVIOLI SE ŠPENÁTEM

Lahodné italské ravioli v tomto receptu byly obohaceny o zdravé buffalo červy, které dodaly tomuto chutnému jídlu vysoce kvalitní bílkoviny, vitamíny a minerály. Přidáním malých červů vytvoříte zdravé jídlo, které nebude děsit ani ostýchavější strávníky a vytvoří pozitivní zkušenost se vzrušujícím světem jedlého hmyzu. A teď už k receptu na zdravé buffalo ravioli se špenátem.


4 porce – 1 porce 413kcal, 22gB, 54gS, 12gT, 9gV

SUROVINY na pastu:
1 vaječný žloutek
1 celé vejce
300 g proseté mouky (já použila špaldovou)
2 lžíce olivového oleje
0,5 dl vody
1 čajová lžička soli

SUROVINY na omáčku:
20 gramů buffalo červů
600 gramů špenátu
1 střední cibule
pepř a sůl
lžička olivového oleje

PŘÍPRAVA
Mouku prosejte a uprostřed udělejte malou jamku. Do této jamky vložte vejce, žloutek, olivový olej, vodu a sůl. Ingredience smíchejte, promíchejte v těsto a vytvořte z něj kuličku. Celé těsto nechte odpočinout v potravinářské fólii. Špenát umyjte. Na olivovém oleji osmažte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte špenát a nakonec červy. Dosolte a dopepřete podle svých představ. Nechte vše vychladnout. Pomocí těstovinového stroje vytvořte ravioli a naplňte je lahodnou náplní. Ravioli vařte ve vroucí vodě a přidejte trochu soli a oleje, jak uznáte za vhodné.

Dobrou chuť 🙂

KATEGORIE

  • ČLÁNKY
  • NOVINKY
  • RECEPTY

ČTETE I OSTATNÍ ČLÁNKY

  • Test Post

  • Test Post

  • Test Post

  • Test Post

  • Test Post

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

Jíst hmyz se budeme muset naučit.

Crickeaters součástí videoreportáže.

Je libo červy na česneku nebo sarančata se špenátem?

Hmyz v gastronomii: udržitelná alternativa masa, nebo pomíjivý trend?

Burger z hmyzu. Holandský řetězec spouští revoluci

Entomofágie, co to je?

Hmyz jako jídlo? Evropané si musí začít zvykat

PTEJTE SE

weare@crickeaters.cz

NÁŠ E-MAIL NIKDY NESPÍ.
KAŽDÁ VAŠE ZPRÁVA NÁS POTĚŠÍ.

weare@crickeaters.cz

  • E-SHOP
  • O NÁS
  • LEGISLATIVA

© Copyright 2017-2021 Crickeaters. Všechna práva vyhrazena.

MÁTE DOTAZ?

KONTAKTUJTE NÁS

NÁŠ E-MAIL NIKDY NESPÍ. KAŽDÁ VAŠE ZPRÁVA NÁS POTĚŠÍ.

weare@crickeaters.cz

   © Copyright 2017-2021 Crickeaters. Všechna práva vyhrazena.

  • E-SHOP
  • O NÁS
  • LEGISLATIVA

Prosíme Vás o pár základních informací. Brzy se Vám ozveme.

Těšíme se na spolupráci

Pro veškeré ceny, dodací lhůty a další nás prosím kontaktujte na emailu manybugs@crickeaters.cz nebo pomocí formuláře níže.

Jedná se o nezávaznou objednávku.

Nevíte si s něčím rady? Kontaktujte nás prosím na emailu weare@crickeaters.cz nebo pomocí formuláře níže.

NAHORU