Lahodné italské ravioli v tomto receptu byly obohaceny o zdravé buffalo červy, které dodaly tomuto chutnému jídlu vysoce kvalitní bílkoviny, vitamíny a minerály. Přidáním malých červů vytvoříte zdravé jídlo, které nebude děsit ani ostýchavější strávníky a vytvoří pozitivní zkušenost se vzrušujícím světem jedlého hmyzu. A teď už k receptu na zdravé buffalo ravioli se špenátem.
4 porce – 1 porce 413kcal, 22gB, 54gS, 12gT, 9gV
SUROVINY na pastu:
1 vaječný žloutek
1 celé vejce
300 g proseté mouky (já použila špaldovou)
2 lžíce olivového oleje
0,5 dl vody
1 čajová lžička soli
SUROVINY na omáčku:
20 gramů buffalo červů
600 gramů špenátu
1 střední cibule
pepř a sůl
lžička olivového oleje
PŘÍPRAVA
Mouku prosejte a uprostřed udělejte malou jamku. Do této jamky vložte vejce, žloutek, olivový olej, vodu a sůl. Ingredience smíchejte, promíchejte v těsto a vytvořte z něj kuličku. Celé těsto nechte odpočinout v potravinářské fólii. Špenát umyjte. Na olivovém oleji osmažte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte špenát a nakonec červy. Dosolte a dopepřete podle svých představ. Nechte vše vychladnout. Pomocí těstovinového stroje vytvořte ravioli a naplňte je lahodnou náplní. Ravioli vařte ve vroucí vodě a přidejte trochu soli a oleje, jak uznáte za vhodné.
Dobrou chuť 🙂